Samantha de Jong is geen 'Barbie' meer. Dat verklaart ze zelf op Instagram. De Haagse realityster heeft namelijk gedag gezegd tegen haar volledig blonde lokken.

Samantha deelt een foto van het eindresultaat en schrijft: 'Dankjewel voor m'n nieuwe look. Barbie AF, geen blond meer. Ben onwijs blij met mijn nieuwe look. Ben van blond na donker gegaan en een stuk korter, voel me onwijs happy.'

Article continues after the ad

Nieuw begin

In een andere post laat ze weten dat deze stap heel belangrijk voor haar was. 'Klaar met Barbie, tijd voor een nieuw begin!' Dat Samantha blij is met haar nieuwe haarkleur blijkt wel uit de vele posts op Instagram.

Moeilijke tijd

De voormalig realityster gaat door een moeilijke tijd. Haar relatie met Maron Hill is onlangs op de klippen gelopen. Kort voor de breuk kreeg Barbie een miskraam en verloren ze hun kindje. Rolf nam het toen op voor zijn ex, die negatieve reacties kreeg op het verlies. 'Ruim 2 jaar terug was mijn inbox vol toen Sam in het ziekenhuis lag. Hele Facebookgroepen werden er opgericht om Barbie te steunen na alles wat dat meisje hebt meegemaakt. En kijk nu… Jullie jagen haar nog net die dood in met jullie veelal negatieve reacties. WALG ERVAN!', schreef hij destijds.

Beeld: Instagram, Peter Smulders