Thomas Dekker (38) kan niet terugkijken op een gelukkig liefdesverleden. Zijn relatie met de steenrijke Amerikaanse Nathalie, met wie hij jarenlang in Los Angeles een jetsetleven leidde, strandde.

‘Ik begon steeds meer te verlangen naar diepgang,’ vertelt de voormalig profwielrenner in zijn recent verschenen boek Koersen op geluk.

Verlatingsangst

Bij event-manager José Woldring dacht hij ware liefde te hebben gevonden, maar ook die romance liep uit op een teleurstelling. Sinds enige tijd was hij samen met Pip, met wie hij het mooie toekomst voor zich zag. In zijn boek liet hij zelfs weten dat hij na een loodzware tijd weer vreugde in het leven vond, mede dankzij Pip. Vier dagen na de boeklancering zette Pip echter een punt achter de relatie. ‘En dan heb je weer verdriet, verlatingsangst, boosheid... Ik weet dat ik niets verkeerds over haar kan denken, het moet niet makkelijk zijn geweest om met mij te zijn,’ vertelt Thomas in de Live Slow Ride Fast-podcast.

Ellende 

‘Het deed zoveel pijn, zo verdrietig. Ik was net nog van ellende aan het overgeven.’ Na de breuk kon Thomas het contact met Pip niet meer aan. ‘Het kwam best koud over. Als je elkaar niet meer spreekt, en daarvoor wel, zijn er veel misverstanden in je hoofd. Je gaat veel dingen invullen. Je denkt: ken ik die persoon eigenlijk wel?’ De onbeantwoorde vragen zorgden er uiteindelijk voor dat hij toch contact met Pip zocht. ‘Toen ik haar aan de lijn had, zei ze dat ze het al met iedereen had gedeeld. Op dat moment borrelde ik vanbinnen. Je hebt nog geen gesprek met mij gehad!’  

Article continues after the ad

 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 45 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.