Wat is je eerste herinnering aan eten? 
‘Macarons met warme kersen eroverheen. Een echt Belgisch gerecht. Superlekker, maar niet bepaald voedzaam. Dat is me bijgebleven. Ook gingen we elke week naar McDonald’s. Dan deden we eerst de weekboodschappen en daarna met het gezin een vette hap eten.’

More content below the advertising

Wat vind je lekker en wat niet? 
‘De laatste paar jaar let ik steeds vaker op mijn eten en probeer ik echt gezond te leven. Ik vind salades heerlijk, met linzen en kikkererwten. En sinds begin dit jaar probeer ik meer vegetarisch te eten. Geitenkaas vind ik niet lekker.’ 

Wat is jouw kookblunder?
‘Ik ging voor vrienden risotto maken. Een secuur werkje, daar moet je bij blijven. Om indruk te maken had ik er wat gerechten bij verzonnen. Het mislukte totaal. Met zweetdruppels op mijn voorhoofd stond ik in mijn keuken. Ik zag dat het niet goed ging en toch zette ik het op tafel. De risotto was hard geworden, maar mijn vrienden waren lief genoeg om te zeggen dat het lekker was. Maar iedereen aan tafel wist dat dat gelogen was.’

Dit artikel komt uit Story editie 9. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders