Is Thomas Berge (29) weer terug bij de zes jaar oudere Myrthe Mylius? Ruim drie jaar nadat ze uit elkaar gingen, worden de twee steeds vaker samen gezien. Ook zonder hun zoontje Jack (6) brengen ze volgens omstanders veel tijd samen door.

Aan Story vertelt Thomas over zijn gevoelens voor Myrthe en waarom hij absoluut geen contact meer wil met zijn laatste vriendin Cassidy.

Knipperlichtrelatie

Ruim drie jaar geleden gingen Thomas Berge en Myrthe Mylius, die samen zoontje Jack hebben, uit elkaar. Myrthe vond nieuw geluk bij de Duitse polospeler Sebastian Schneberger en Thomas kreeg een (knipperlicht)relatie met zangeres Cassidy Roeks. Maar inmiddels blijken Thomas en Myrthe weer veel tijd met elkaar door te brengen, en volgens insiders is dat niet alleen mét hun zoontje Jack (6).

Verhuisd

Hun omgeving laat weten het fantastisch te vinden als Thomas en Myrthe weer een relatie zouden krijgen. Niet alleen voor Jack, maar ook omdat ze zo goed bij elkaar passen. Thomas lacht wanneer Story hem met de geruchten over een verzoening confronteert. ‘Het klopt dat Myrthe en ik best veel tijd samen doorbrengen,’ vertelt hij aan Story. ‘Ik snap ook dat mensen denken dat we weer bij elkaar zijn. Ik ben onlangs terugverhuisd naar Alphen aan den Rijn, de plek waar Myrthe en ik samen hebben gewoond. Na onze breuk is zij daar met Jack blijven wonen en heb ik voornamelijk in Amsterdam en omgeving gewoond.’

Article continues after the ad

Intensief contact

Met zijn vorige vriendin Cassidy Roeks (23) woonde Thomas samen in Vinkeveen. Maar na de breuk is hij teruggegaan naar Alphen aan den Rijn.‘Ik woon nu letterlijk om de hoek bij Myrthe en Jack. De beste beslissing die ik ooit heb genomen. Jack fietst nu zelfstandig naar mij toe. Ik kan hem zien wanneer ik wil. Nu ik zo dicht bij hen woon, is ook het contact met Myrthe intensiever geworden. Het gebeurt geregeld dat ik haar bel om even samen te lunchen of een drankje op een terras te doen. Dan hebben we het niet alleen over Jack, maar ook wat ons bezighoudt. Gesprekken die je hebt met goede vrienden. Die gesprekken heb ik met Myrthe. We zijn echt vriendjes. We kunnen elkaar alles vertellen. Maar we zijn niet verliefd op elkaar en we zullen ook nooit meer een romantische relatie krijgen. Zij is ook heel gelukkig met haar vriend.

Beste vriendjes

Voor Jack is het heel normaal dat wij beste vriendjes zijn, zoals hij het zegt. Hij vraagt ook aan kindjes van wie de ouders gescheiden zijn of hun ouders ook beste vriendjes zijn. Vaak is het antwoord dan ‘nee’. Dat vind ik vooral voor die kinderen en ouders jammer. Want het kan namelijk heel goed.’  

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.