Weinig mensen zagen de breuk tussen Thomas Berge en Cassidy Roeks aankomen. Eerder noemde de zanger haar 'de liefde van zijn leven', maar nu hebben de twee hun relatie beëindigd. Thomas spreekt voor het eerst over de breuk. 

Breuk

Thomas en Cassidy zijn een jaar gelukkig met elkaar geweest, maar de koek is op. Alle reden voor Marieke Elsinga om namens RTL Boulevard te polsen hoe het zit. De zanger kijkt met een 'warm hart' terug op zijn tijd met Cassidy. "Dat was leuk, we hebben heel mooie dingen meegemaakt. Ook minder leuke dingen, maar dat heb je altijd," vertelt de blonde zanger. "We zijn er absoluut altijd voor elkaar geweest."

Liefdesverdriet

De BN'er is sinds de breuk niet uit de studio te krijgen. "Ik haal er heel veel creativiteit uit," zegt hij over zijn liefdesverdriet. "Het zou wel een heel goede inspiratiebron kunnen zijn." Over de reden van de breuk wil Thomas niets kwijt. 

Beeld: Peter Smulders

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders