Vorige week deed realityster Chiel Harten een pikante liefdesbekentenis in Story: ‘Ik ben stapelverliefd op Thomas Berge!’ Volgens Chiel kan hij Thomas, die menig relatie heeft zien stranden, wél gelukkig maken. Gaat de populaire zanger in op Chiels avances?  

Het is niet de eerste keer dat Thomas Berge (27) dergelijke speculaties over zijn geaardheid hoort. Over de liefdesbekentenis van Chiel Harten is hij echter niet te spreken. ‘Ik ken deze man helemaal niet. Wie is Chiel Harten?! Probeert hij zo een podium voor zichzelf te creëren? Aan de andere kant: hij mag zeggen wat hij wil. Hij is ook niet de eerste die dit zegt. Ik hoor vaker dat mannen verliefd op me zijn. Ik voel me daardoor wel gevleid. Maar ik moet ze teleurstellen. Ik houd van vrouwen, niet van mannen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Trijntje Oosterhuis blijft indruk maken met haar slanke lichaam. De zangeres wordt overladen met complimenten. 'Echt bizar, die metamorfose, powerwoman!', schrijft een fan.

Dieet

Trijntje is al een tijdje bezig met afvallen en dat lukt haar goed. De kilo's vliegen eraf! Haar geheim? De zangeres heeft het Alizonne dieet ontdekt, waarbij suikers, koolhydraten of vetten worden gemeden. Trijntje is niet de enige BN'er die aan dit dieet doet, ook Angela Groothuizen is er flink wat gewicht door verloren. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Beau van Erven Dorens gaat voor een nieuw televisieprogramma veteranen met een oorlogstrauma portretteren. Dat heeft hij bekendgemaakt met een kandidatenoproep op Twitter.

Coachingsreis

Beau wil in zijn programma veteranen de kans geven 'de coachingsreis van hun leven te maken en te werken aan het overwinnen van trauma's om zo weer vol in het leven te staan'.

Eerdere programma's

Beau maakte voor RTL 4 eerder de programma's Five Days Inside, waarvoor hij onder meer een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum bezocht. Dit programma krijgt een tweede seizoen. In de vorige docuserie The Amsterdam Project volgde Beau een aantal daklozen en probeerde hij hen van de straat te krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)