Thomas Acda verkondigde eerder deze week geen goedgevulde bankrekeningen meer te hebben. 'Ik heb geen geld meer! Alles is opgegaan aan drugs en scheidingen!', vertelde de zanger. Toch blijkt deze uitspraak erg overdreven te zijn.

Quote meldt namelijk dat Acda nog steeds een behoorlijk vermogen heeft. De acteur zou gewoon nog twee (!) miljoen euro in zijn bezit hebben. Dat blijkt uit het jaarverslag van zijn BV. Zo platzak is hij dus niet. 

Grachtjespand

Daarnaast is hij nog de trotse eigenaar van panden in Amsterdam en De Rijp. Om even een voorbeeld te geven, zijn eigen woning aan de gracht kocht hij in 2008 voor 1,4 miljoen. Ook heeft hij nog een gezamenlijke maatschap met de Munnik, maar daar zijn gegevens van beschikbaar.

Bestolen

Acda vertelde onder meer in het gesprek dat hij een keer is bestolen door zijn boekhouder. Deze maakte hem naar schatting 60.000 euro afhandig. 'Ik was de rekeningen aan het ordenen, maar ik kon mijn bv-rekening niet vinden', vertelt de performer. 'Dus ik bel de bank, en die vertelden me dat ik geen bv-rekening had en dat ik gelijk met m’n boekhouder moest gaan praten. Ik dacht dat ik aan het sparen was voor de dag dat de belasting zou komen, maar in werkelijkheid was iemand anders dat geld aan het uitgeven.'

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Quote, Telegraaf, VICE | Beeld: Peter Smulders