Fans van Acda & De Munnik hoeven niet op een reünie te hopen, maar de twee hebben elkaar wel weer opgezocht. 'Paul en ik zitten één keer per week op een bankje, ergens, kennelijk aan het water', zegt Thomas Acda in de podcast 30 Minuten Rauw met Ruud de Wild.

De twee hebben elkaar zo'n vijf jaar amper gesproken, maar dat contact is nu weer een beetje opgepakt. 'Ik ben onderweg daarheen, hij is onderweg daarheen (...) en dan heb ik een thermoskan koffie mee. Dat klinkt heel lullig maar het is ontzettend gezellig', zegt de 53-jarige zanger over hun ontmoetingen.

Een nieuwe tour zit er, helaas voor de fans, niet in. 'Volgens mij begint daar elk gesprek mee. ‘We gaan niet overnieuw beginnen’. Of het eindigt ermee of het komt ergens in het midden van het uurtje dat we spreken', zegt hij lachend.

Rutte

In de podcast uit Acda ook kritiek op de manier waarop Mark Rutte met de coronacrisis omgaat. 'Ja, ik vind dat die man het hartstikke goed doet. Ik vind alleen dat hij overduidelijk laat merken dat het hem alleen maar om de economie en de zakenwereld gaat. Als we de KLM maar redden.'

Article continues after the ad

In 2014 besloten Thomas Acda en Paul de Munnik er na twintig jaar mee op te houden. Er volgde een lange afscheidstournee. Begin 2016 besloot De Munnik solo te gaan. Vanaf 2018 doet Acda hetzelfde.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.