Het bericht dat zijn SBS6-programma Think Inside The Box van de buis is gehaald, kon bij presentator Richard Groenendijk op goedkeuring rekenen. Op Instagram reageert hij op het nieuws dat donderdag bekend werd.

Eerder meldde de zender dat Think Inside The Box samen met Vier Is Te Veel van Sander Lantinga niet meer wordt uitgezonden omdat 'de gewenste resultaten niet behaald' zijn.

Verstandig

'Dit lijkt mij een héle verstandige beslissing, waar ik dan ook volledig achter sta', schrijft Groenendijk. 'Als iets niet werkt kun je er het beste maar mee stoppen.'

Eerlijk zijn 

De presentator is van mening dat hij op deze manier op het nieuws moet reageren. 'Ik dacht: als ik jullie nou de hele tijd bombardeer met foto's van uitverkochte theaterzalen en lovende recensies, moet ik 't ook effe melden als er dit soort nieuws is', vindt hij. 'Het is jammer, maar zoals m'n moeder altijd zegt: het zal de laatste 'jammer' niet wezen in 't leven...'

Article continues after the ad

Vervangende programma's 

Op het tijdslot van de spelshow van Groenendijk zijn vanaf vrijdag oude afleveringen van de realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa te zien. Zondagavond worden herhalingen van Het Roer Om uitgezonden in plaats van de spelshow van Lantinga. SBS laat weten dat de resterende afleveringen van de programma's, die eigenlijk nog een paar weken op tv uitgezonden hadden moeten worden, op streamingdienst KIJK.nl te zien zijn.

Bron: ANP | Beeld: SBS

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.