De relatie tussen Thijs Römer en Igone de Jongh wordt steeds serieuzer. De tortelduifjes zijn op een romantische vakantie in Italië.

Lees ook: Hoe Thijs Römer zijn vriendin herovert na relatiedip

Instagram-liefde

Na de scheiding van Katja Schuurman, vond Thijs de liefde in Igone. De twee leerden elkaar via Instagram kennen en sinds december zijn ze samen. De acteur maakte de relatie al vrij snel bekend in de media. Hij was bang dat hun kinderen het geklets op het schoolplein te horen zouden krijgen. 

Barstjes

Maar al gauw kwamen er barstjes in het prille liefdesgeluk. Zij leeft gedisciplineerd, hij houdt er een lossere levensstijl op na. Ondanks de verschillen, hebben de twee elkaar weer gevonden. De ballerina plaatste een romantische foto met Thijs. 'Florence,' schrijft Igone bij de foto.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders