Tess Milne is niet van plan om vlak na haar bevalling meteen al voor de camera’s te staan. Ze neemt koste wat kost verlof. En daar heeft ze haar redenen voor. Tess vertelt. 

Zwangere Tess Milne (29) heeft nog ruim twee maanden voor de boeg. Maar haar tweelingzus Lisa, met wie ze tegelijkertijd zwanger was, is inmiddels bevallen van zoontje Liam. ‘Ik ben nu tante Tess,’ vertelt de presentatrice trots. Omdat Tess een een-eiige tweeling is, beschouwt ze haar neefje als haar ‘halfkind’. ‘Ik ben erg blij en gelukkig met de komst van Liam. Het voelt zo close dat anderen mijn reactie weleens overdreven vinden. Ik wil Liam het liefst elke dag zien. Mensen begrijpen niet altijd even goed hoe het is om een tweeling te zijn. Niet dat ik me nu al moeder voel, maar het komt wel dichtbij. Het leuke is: zo kan ik alvast oefenen. Ik had nog nooit van mijn leven een luier verschoond, dus mijn zus zei: Kom Tess, ik doe het voor. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 45 ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP 

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders