Apetrots is Tess Milne op haar groeiende babybuik. De presentatrice is in blijde verwachting van haar tweede kindje en deelt een bijzondere foto.

De 31-jarige blondine begint de week met een prachtig kiekje van haar babybuik. Ze is 18 weken zwanger en vindt het enorm leuk om haar buik zo te zien groeien. Om deze bijzondere periode te vereeuwigen heeft ze een fotoshoot met fotograaf Nanda Hagenaars gedaan, met dit kiekje als resultaat. 'This week is golden!', schrijft ze erbij. 

Dubbel zwanger

Een paar weken geleden maakte Tess bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje, en wederom is ze tegelijkertijd zwanger met haar tweelingzus. In december 2017 verwelkomden Tess en haar man Ties hun eerste kind, zoontje Cairo Willem. Zus Lisa beviel in dezelfde periode van zoontje Liam.

Jongen of meisje?

Dat Lisa een meisje krijgt, staat vast. 'Dus ik gok dat ik ook een meisje krijg', zei Tess onlangs. Ook verklapte ze dat ze dat stiekem ook een beetje hoopt. 'Het zou gewoon wel heel leuk zijn voor die meisjes!'

Article continues after the ad

Compleet leven

Eerder dit jaar deed Tess een boekje open over haar rol als moeder. Of de komst van haar zoontje haar heeft veranderd? 'Ja en nee. Aan de ene kant heeft de geboorte van Cairo bijvoorbeeld niks veranderd aan de manier van hoe ik in het leven sta. Maar mijn leven is wel compleet anders', vertelde ze in Flair. 'Er is nu een persoon op de wereld die helemaal afhankelijk is van mij. En van Ties, mijn man, natuurlijk. Dat verantwoordelijkheidsgevoel is heel groot en krijg je er zomaar bij als je een kind baart. Dat is best overweldigend.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.