2017: het jaar waarin Humberto Tans liefdesleven op zijn kop stond, Samantha ging scheiden van Michael en Johnny de Mol én Chantal Janzen bekend maakten dat zij een kindje verwachten. Vandaag blikt Story terug op een bewogen showbizzjaar met de meest gelezen artikelen van 2017.

1. 'Ineke wist al dat Humberto haar had bedrogen'

Terwijl een betrouwbare bron aan Story meldt dat Dionne Stax eerder al een affaire met een getrouwde man beleefde, is Humberto Tan opvallend vaak thuis bij zijn partner Ineke te vinden.

2. Humberto Tan geeft eerste reactie op vermeende affaire

De geruchten rondom een affaire tussen Humberto Tan en Dionne Stax worden steeds hardnekkiger. De berichten domineren het nieuws. De presentator hield zijn lippen stijf op elkaar, tot nu. 

Article continues after the ad

3. Joëlle Witschge heeft een flinke metamorfose ondergaan

Joëlle Witschge, dochter van oud-voetballer Richard Witschge en ex van een rits BN'ers, heeft haar uiterlijk drastisch veranderd. Het beeldschone model is naar eigen zeggen klaar voor 'nieuwe avonturen'. 

4. Johnny de Mol wordt vader!

Nog niet zo lang geleden kwam naar buiten dat Johnny de Mol en zijn Anouk van Schie zijn gaan samenwonen. Nu dropt Johnny het volgende spannende nieuws: hij wordt vader! 

5. Dáárom wil dochter Priscilla geen contact met Patty Brard

Zonder het wellicht zelf te beseffen, heeft Patty Brard haar dochter Priscilla Nasi wéér gekwetst. In een interview vertelde Patty over het gemis van haar dochter, die ze al acht jaar niet heeft gezien, terwijl Priscilla liever had gezien dat haar moeder dit persoonlijk aan haar had verteld... 

6. Jeroen Pauw is smoorverliefd én zo ziet de dame in kwestie eruit

Jeroen Pauw is tot over zijn oren verliefd. Een paparazzifortograaf heeft hem in Amsterdam hand in hand gespot met zijn nieuwe liefde.

7. Guus Meeuwis doet voor het eerst een boekje open over zijn scheiding

Vorig jaar behaalde Guus Meeuwis op een heel andere manier het nieuws. De normaal zo vrolijke Brabander maakte toen bekend dat het huwelijk met zijn jeugdliefde Valérie na 14 jaar gestrand was. Nu, een jaar later, vertelt de zanger dat hij na het stuklopen van zijn huwelijk op zoek was naar houvast. Dat liet hij donderdag doorschemeren in RTL Boulevard.

8. Onthuld: 'Patricia Paay was spil in geheim seksgenootschap en stuurde eigen filmpjes rond'

Het seksschandaal rondom Patricia Paay krijgt een heel andere wending. Een betrokkene toonde Story bewijs dat níet mocht uitlekken en laat zien dat de diva degene was die de video's van zichzelf zou hebben rondgestuurd.

9. 'Breuk tussen Barbie en Michael is een vooropgezet plan'

Barbie Samantha en haar man Michael domineren de krantenkoppen. De twee zijn uit elkaar en vonden al snel een ander, maar de mensen in hun omgeving geloven er niks van. Linsey zou een nepvriendin van Michael zijn en ook Barbie's Rolf speelt het spelletje mee...

10. Chantal Janzen is zwanger

Het heeft er alle schijn van dat Chantal Janzen een tweede kindje verwacht met haar man Marco Geeratz. De blondine plaatst een veelzeggende foto op Instagram en BN'ers feliciteren haar massaal. 

Beeld: Edwin Smulders