Vorige week werd bekend dat Maxime Meiland en haar vriend Leroy willen gaan samenwonen. Heel veel bekend was er niet, alleen dat Leroy zijn appartement in Hoofddorp had verkocht had en de twee nog op zoek warend. Tot nu! Ze hebben namelijk al een leuke woonplaats gevonden. 

Ook al woont Maxime er nog maar kort, ze gaat haar huisje op de woonboerderij in Hengelo al verlaten. Samen met Leroy en dochter Claire zijn ze toe aan de volgende stap en zoeken ze een plekje voor met z'n drieën.

Terug naar huis

Waar de tortelduifjes naartoe willen? Ze zijn op zoek naar een woning in Noordwijk of in Noordwijkerhout. Het liefst gaan ze weer terug naar waar Maxime vandaan komt en waar zus Montana nog altijd woont.

Verhuizen

En niet alleen Maxime is daar binnenkort misschien weer te vinden. Ook de rest van de familie komt hoogstwaarschijnlijk terug naar hun geliefde plekje in Noordwijk. In Linda's Wintermaand liet Martien Meiland al weten dat er problemen waren met hun woonboerderij in Hengelo. 'We krijgen brieven dat we hier waarschijnlijk helemaal niet mogen wonen', vertelde de voormalig kasteelheer eind december. Aan NU.nl bevestigde Erica de problemen. 'Door problemen met de gemeente Bronckhorst zullen wij hier op termijn moeten vertrekken,' laat Erica Meiland weten aan NU.nl. Daarmee bevestigt ze de problemen die er waren met het bestemmingsplan. 

Article continues after the ad

Grote plannen

Martien baalt er verschrikkelijk van. 'Ik vind het wel heel erg, hoor. M'n living is net klaar. Heb net dat prachtige tijgerbehang er op zitten.' Ondanks de huizenstress, probeert de realityster het optimistisch in te zien. 'Je moet toch door? Je kan wel gaan zitten janken, maar daar schiet je niks mee op. Ik vind het wel jammer, want we hadden veel plannen met de boerderij,' aldus Martien in Linda's Wintermaand. 

Vaarwel chateau

Voor de familie zal een bod op het chateau dan ook zeer welkom zijn. En inmiddels lijkt het einde van het avontuur in Frankrijk in zicht. Er een Nederlandse man zeer geïnteresseerd in het Franse stulpje, hij moet alles alleen financieel nog rond zien te krijgen. 'Er is een Nederlandse mijnheer geweest met een speciaal document om naar Frankrijk te mogen reizen. Die is dus wel heel erg serieus geïnteresseerd', aldus Martien in De Telegraaf.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.