Toen Fabrizio (27) en Pommeline (25) uit elkaar gingen in Temptation-land moesten de fans van het programma er even van bijkomen. Fabrizio daarentegen niet; hij vond al snel een ander maatje, namelijk verleidster Julia, én viel voor Maithé. Pommeline deed er wat langer over, maar ook zij lijkt nu weer helemaal gelukkig te zijn in de liefde.

Wanneer Ferry tijdens Temptation Gossip aan haar vraagt of er een nieuwe man in haar leven is, zegt Pommeline vrolijk "Wie weet". Natuurlijk wist de presentator allang dat de blondine weer een vlam had, maar ging toch even verhaal halen. "Ik heb wel iemand leren kennen", gaat ze verder. "Maar vanaf nu wil ik het ook niet meer in de media gooien. Dus gewoon delen met mijn eigen cirkel en ik denk dat het dan wel prima zal gaan." 

Article continues after the ad

Bicurious
Volgens Pommeline heeft nieuwe vriend Levi niets te klagen in bed. "Ik heb heel wat capaciteiten", vertelt de blondine. Hoewel ze tot nu toe altijd met een man is geweest, lijkt het haar ook interessant om eens voor een vrouw te gaan. "Nee, nog niet. Maar dat is altijd wel een stoute gedachte geweest van mij, om dat ooit eens te proberen. Dat noemen ze eerder bicurious." Als laatste wil Ferry weten of het ooit nog goed zou kunnen komen met Fabrizio: "Nee, zeker niet", verzekert Pommeline hem.  

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTLboulevard | Beeld: Peter Smulders