Nog altijd vertoeven Bibi Breijman en Waylon in het zonovergoten Portugal, samen met hun dochtertje Teddy. Dat meisje is inmiddels alweer acht maanden oud en dat kunnen de trotse ouders natuurlijk niet geruisloos voorbij laten gaan.

Op de feestelijke dag plaatst papa Waylon een foto van Teddy waarop te zien is hoe ze met een brutale blik in de camera kijkt. “Ik knipper met m’n ogen en ze is 8 maanden oud…”, aldus de verbaasde zanger gisteren. “Ik hoop dat je altijd zo lekker eigenwijs blijft en af en toe met je vader komt knuffelen! I love you.” Hij sluit de tekst af met een paar liefdevolle woorden voor zijn vriendin. “Bibi, jij bent echt wel de leukste mama!!”

Article continues after the ad

Tijd vliegt

Ook Bibi vraagt zich af waar de tijd blijft en reageert grappend: “Je knippert ook veel te vaak! Hou is op met dat geknipper, want dit gaat veel te vlug allemaal.”

Ogen

Waar de fans van Waylon niet over uitgepraat raken, zijn de grote kijkers van Teddy. “I’m looking in your big brown eyes“, schrijft iemand verwijzend naar het liedje van Bob Marley. Een andere reactie luidt: “Prachtige ogen heeft jullie dochter.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? 
Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 
Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: Hollandse Hoogte, Instagram