Op social media is wederom #TeamFred trending. Fred van Leer krijgt veel lof voor zijn emotionele verhaal dat hij donderdagmiddag deelde op Instagram. De stylist en presentator ging de afgelopen week door "een hel" nadat een seksvideo van hem was uitgelekt.

'Wat dapper van Fred dat hij zich zo kwetsbaar opstelt. Dat hij zijn verhaal ook doet om aandacht te vragen voor mensen die op minder steun kunnen rekenen maakt hem gewoon een held', vindt een Twitteraar. 'Stoer, knap, dapper, kwetsbaar. Ik moest huilen', reageerde een ander.

Zondagavond

#TeamFred was zondagavond ook al trending topic op Twitter nadat bekend was geworden dat Van Leer was opgenomen in het ziekenhuis. 'Ik heb mezelf iets aangedaan', zei de stylist en presentator daar donderdag over. In de video bedankte Van Leer ook voor alle steun die hij heeft gekregen, ook via #TeamFred.

Rust

De stylist en presentator is inmiddels thuis en maakt het goed, hoewel hij nog tijd nodig heeft en om rust vraagt. 'Het is een open wond en dat heelt, maar het blijft een litteken voor altijd.'

Article continues after the ad

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.