Hoewel Bibi Breijman en Waylon eerst hun kleine spruit niet volledig in beeld wilden brengen, zijn ze daar (gelukkig) vanaf gestapt. De zangeres deelt de ene na de andere schattige foto van Teddy en wat een dropje is het meisje toch!

Op het laatste kiekje kijkt hun dochtertje met een grote lach de camera in. 'Lachebekgek ❤️', schrijft mama Bibi bij het zoete kiekje. Hoewel het merendeel van haar volgers positief reageren, is er ook hier weer commentaar.

Outfit

Zo vinden sommigen de outfit van de kleine meid behoorlijk ouderwets. 'Ja, het is een prachtige foto😉 maar die kleertjes uit het jaar 0', merkt iemand op. Toch zijn anderen juist van mening dat het goed is dat Bibi en Waylon niet voor de duurste pakjes gaan. 'Een normaal stel zonder poeha en kijk mij met al mijn dure kleding en speelgoed, gewoon lekker gewoon👍🏻🙏🏻', reageert een volger dan ook.

Zoon

De kleine Teddy Bijkerk werd op 26 november geboren. Dit is het eerste kindje van Waylon en Bibi. De zanger heeft al een tienerzoon uit een eerdere relatie.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram