Mannenverslindster Paris Hilton heeft al vaker beweerd te gaan trouwen, maar de gang naar het altaar werd nog nooit gemaakt. Met kersverse verloofde Chris Zylka wil ze wél echt in het huwelijksbootje stappen, want: ‘Hij is de ware voor mij in alle opzichten...’

More content below the advertising

Het nieuwe jaar had voor Paris Hilton (36) niet beter kunnen beginnen! Tijdens een wintersportvakantie in Aspen ging acteur Chris Zylka (32) in de knisperende sneeuw op zijn knieën en vroeg hij Paris of zij met hem wilde trouwen. Zielsgelukkig liet Paris via Instagram weten: ‘Ik vind het zo spannend om verloofd te zijn met de liefde van mijn leven en mijn beste vriend. Ik heb me nog nooit zo gelukkig, veilig en geliefd gevoeld. Chris is de ware voor mij in alle opzichten. Hij heeft me laten zien dat sprookjes echt bestaan.’ Ook de aanstaande bruidegom is door het dolle heen. ‘Paris is de allermooiste vrouw, zowel vanbinnen als van buiten. Ik voel me de gelukkigste man ter wereld om met mijn droommeisje te trouwen. Ik kan niet wachten om de rest van ons leven samen door te brengen.’ De acteur, bekend van The --Leftovers,  verraste Paris met een ring van maar liefst 1,6 miljoen euro, die ze gretig om haar vinger liet schuiven. ‘De verlovingsring is zo prachtig en glimmend. Ik trilde ervan. Ik heb nog nooit zo’n mooie ring gezien.’ Om te voorkomen dat dieven met het peperdure sieraad aan de haal zouden kunnen gaan, heeft ze bodyguards ingehuurd die haar permanent schaduwen. Geld speelt immers geen rol in het leven van de hotelerfgename. 

Lees het hele artikel over Paris Hilton in Story. Editie 4 ligt nu in de winkel.


Beeld: ANP

Pierre van Hooijdonk

Oud-profvoetballer Pierre van Hooijdonk is in diepe rouw. Op Twitter laat hij weten dat hij gisteren zijn vader heeft verloren.

Pierre bedankt zijn vader Jan voor alle liefde die hij van hem kreeg, maar ook voor de persoon, vader en opa die hij was. "Je liet een enorme vechtlus zien, maar dit gevecht kon je niet winnen. Je hebt een andere reis voor de boeg, maar helaas kom je niet meer terug. Rust in vrede", schrijft hij bij de foto's op Twitter.

More content below the advertising

Jan van Hooijdonk was niet de biologische vader van Pierre. Hij trouwde met Pierre's moeder Corrie, toen ze zwanger was van haar ex-vriend. Pierre's biologische vader is van Marokkaanse afkomst, maar die heeft hij nooit gekend. Corrie stierf in maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Twitter | Beeld: ANP

Nicolette van Dam gaat een dagelijkse kookshow presenteren voor SBS6. Voor de show zoekt ze gepassioneerde hobbykoks. Een professionele jury gaat de gerechten beoordelen.

'Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven', zegt Nicolette in een promo.

More content below the advertising

SBS6

Het wordt een studioshow voor SBS6. In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks het duel met elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders