Het is ieder jaar weer gissen (en en afwachten) wie er genomineerd zullen worden voor de Gouden Televizier-Ring. De meerdere categorieën maken het des te spannender voor de kanshebbers. Inmiddels zijn de nominaties voor Beste Presentator én Beste Presentatrice bekend. Komen ze!

Top 10 

De tien mannen die kans maken op de prijs voor Beste Presentator zijn (op alfabetische volgorde): André van Duin, Arjen Lubach, Art Rooijakkers, Beau van Erven Dorens, Humberto Tan, Jan Versteegh, Johnny de Mol, Rik van de Westelaken, Ruben Nicolai en Viktor Brand. Voor de vrouwen zal het erom spannen voor: Chantal Janzen, Dionne Stax, Ellie Lust, Eva Jinek, Floortje Dessing, Geraldine Kemper, Linda de Mol, Marieke Elsinga, Martine van Os en Nicolette Kluijver. 

Article continues after the ad

Moge de beste winnen! 

Er kan hier nog altijd gestemd worden op iedere Nederlandse presentator of presentatrice. Uiteindelijk wordt de top 10 in beide categorieën teruggebracht naar een top 3. De Gouden Televizier-Ring en de andere categorieën worden bekendgemaakt op 9 oktober. Stay tuned

Bron: RTL Boulevard, beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.