Sylvie Meis daten

Wie dacht dat Sylvie rustig met haar billen op het strand kon gaan zitten tijdens haar laatste vakantie heeft het mis. Nee, dit gratis verblijf was 'hard werken', aldus de showbizzdiva.

La Meis was namelijk uitgenodigd voor een zogenaamde 'influencer-vakantie' naar de Malediven, maar daar stond natuurlijk wel wat tegenover. En dat viel de presentatrice soms maar wat zwaar. 'Sommige dagen heb ik niet eens kunnen lunchen', aldus Sylvie in haar nieuwste column voor Grazia.

Article continues after the ad

Veel werken

Want ja, voor wat hoort wat natuurlijk. Ze moest daarom verschillende kiekjes plaatsen op zowel haar eigen account als het account van het reisplatform. 'Dat betekent dat je een compleet boekwerk meekrijgt van alle posts die je moet doen. Per dag moest ik vier Insta Story's per account maken. Elke video moest ook weer vier verschillende 'blokjes hebben' - reken maar uit.' Met wel vier foto's per account, was het natuurlijk bijna niet te doen.

Perfectionist

Makkelijk was het verblijf in de villa met kamers tot wel 26.000 euro per nacht dus zeker niet. 'Ik ben een perfectionist, daar maak ik het mezelf ook niet makkelijk mee', vervolgt Sylvie. Soms moest ze zelfs haar lunch overslaan. Wel weer goed voor de lijn, zo grapt Meis. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard, Grazia | Beeld: Peter Smulders