Zon, zee en strand voor Sylvie Meis en haar kersverse vriend Bart Willemsen. De twee genieten van een romantische getaway op een onbekende bestemming. Het is de tweede trip die het stel in korte tijd maakt. 

Na een reeks teleurstellingen in de liefde is Sylvie eindelijk gelukkig. Ze stelde haar nieuwe liefde Bart al vrij snel voor aan haar zoon Damián. En ook een romantische vakantie was gauw geboekt. De tortelduifjes vierden de jaarwisseling op een tropische bestemming, en ook nu genieten ze samen van een luxueuze vakantie. De blondine deelde vakantiekiekjes op Instagram Stories. Zo is te zien dat Sylvie over het strand loopt en dat Bart van het mooie weer geniet op een strandbedje.

Article continues after the ad

'Gewone' man

De vonk tussen Sylvie en filmproducer Bart sprong vorig jaar oktober over toen ze elkaar leerden kennen op de set van de Duitse versie van de rolprent Misfit, waarin Sylvie een rol speelt. En het lijkt erop dat Sylvie bij Bart iets gevonden heeft dat exen als Samuel Deutsch, Manuel Campos Guallar, Charbel Aouad en Guillaume Zarka haar niet konden geven. Misschien is het dat Bart een nuchtere, serieuze en ‘gewone’ man is – geen feestvierende jetsetfiguur zoals haar exen bijna allen stuk voor stuk bleken te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders