Sylvie Meis viert vrijdag haar veertigste verjaardag. Het model en de televisiepresentatrice viert dat met een groot feest "in een mooi hotel met een fantastisch uitzicht over Hamburg", zo laat ze weten in haar column in Grazia.

Het thema van het model is de jaren '80. Zo heeft Meis twee vrouwelijke dj's uit Berlijn. "De dresscode is eighties glam en voor make-up & styling kunnen mijn gasten terecht bij de stylebar van mijn visagiste Serena Goldbaum."

Jurk

Het enige dat volgens Meis nog mis kan gaan is de bestelling van haar jurk. "Er zijn er vier binnengekomen, waarvan ik er eentje heb uitgekozen. Maar die moet lastminute nog in een andere kleur worden geleverd. Spannend, want mijn verjaardag valt op... vrijdag de 13e."

Telefoons inleveren

Eerder werd al bekend dat de gasten voor het verjaardagsfeest bij binnenkomst hun telefoons moeten inleveren. De pers is niet welkom en Meis wil niet dat er wordt gefilmd, vertelde ze aan Beau Monde. "What happens at the party, stays at the party." Meis verwacht zestig tot zeventig man op haar verjaardagsfeest.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Door: NU.nl | Beeld: ANP

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders