Het lijkt weer helemaal goed te gaan in het liefdesleven van Sylvie Meis. De diva is tot over haar oren verliefd op filmproducent Bart Willemsen, met wie ze niet alleen de kerstdagen heeft doorgebracht, maar ook het jaar goed afsluit op vakantie in Miami.

Zo deelde Meis op Instagram een gloednieuw kiekje van haar en haar nieuwe vriend, die inmiddels helemaal thuis is in haar wereld van roem en glamour.

Article continues after the ad

'Miami Baby'

Op de foto zien we Sylvie in omhelzing met haar Bart, gekleed in een zwart paillettenjurkje met torenhoge hakken. 'Miami Baby,' schrijft de diva bij het romantische vakantiekiekje. 

Nieuwe liefde

Sylvie en Bart leerden elkaar kennen op de set van Misfit, waar zij een rolletje in heeft en hij als producent werkt. Dat hij weet hoe het er in de filmwereld aan toegaat, is volgens de diva heel prettig. 'Ik vind het fijn dat hij bekend is met mijn werk, ik hoef hem niets uit te leggen,' vertelt ze aan Bunte. Dat Sylvie zo bekend is en ze daardoor altijd gevolgd worden, is ook geen probleem voor Bart. 'Hij is daar heel snel aan gewend geraakt. Bart is heel nuchter en kan daar goed mee omgaan.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders