De geruchtenmolen draait op volle toeren: Sylvie Meis zou weer verloofd zijn! Het is nog pril tussen de diva en de 40-jarige Duitse pop-artkunstenaar Niclas Castello, maar een joekel van een ring om haar vinger lijkt te verraden dat ze de eeuwige trouw aan elkaar willen beloven.

Stapt Sylvie opnieuw in het huwelijksbootje? Na gestrande relaties met Manuel Campos Guallar en Bart Willemsen, en zelfs een korte verloving met Charbel Aouad lijkt de diva nu echt overtuigd te zijn van ware liefde. De blondine is tijdens een lunch met haar nieuwe vlam, met wie ze sinds deze zomer samen is, gespot met een enorme ring om haar vinger. Het zou kunnen dat het om een cadeautje gaat, maar volgens kenners is het een bijzondere en peperdure ring. Een perfecte verlovingsring, dus! Sylvie heeft nog niet gereageerd op de verlovingsgeruchten.

Article continues after the ad

Huwelijksplannen

De diva schuift haar wens om opnieuw te trouwen niet onder stoelen of banken. 'Ik ben gescheiden op mijn 34ste, maar ik geloof nog altijd in de liefde,' gaf ze onlangs toe in een Duits tijdschrift. 'Het is een mooi gevoel om getrouwd te zijn. Je gaat dan toch meer met elkaar door het leven, meer verbonden, dan wanneer je alleen bevriend bent.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.