Waar ze ook is, alle ogen zijn altijd gericht op Sylvie Meis. Het 26ste Opera Gala in Berlijn was geen uitzondering. De diva maakte indruk met haar gewaagde rode loper look.

Met een hoge split en diep decolleté verbrak Sylvie de ietwat conservatieve kledingvoorschriften van een gala. De diva maakt zich nergens druk om en poseerde gewillig voor de vele camera's. Met succes, want ze stond in het middelpunt van de belangstelling.

Wedding bells

De showbizzdiva kondigde vorige week aan verloofd te zijn met nieuw vlam Niclas Castello. De twee hebben hun verloving aan verschillende Duitse media bevestigd. Sylvie en Niclas ontmoetten elkaar begin juni op het huwelijk van een vriendin van de presentatrice, waar de vonk tussen de twee zou zijn overgeslagen. Slechts enkele maanden later is hun relatie in een stroomversnelling geraakt. Eerder deze maand deden al geruchten de ronde over een verloving, toen Sylvie met een gigantische ring werd gezien.

Derde verloving

De socialite was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. In 2017 verloofde Sylvie zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.