Laat het maar aan Sylvie Meis over om een onvergetelijk verjaardagsfeest te organiseren. Damián, de zoon van Sylvie en ex-man Rafael, vierde afgelopen zondag zijn verjaardag. En speciaal voor de gelegenheid organiseerde Sylvie een indrukwekkend feest. Het thema? Voetbal!

Lees ook: Sylvie Meis gespot met babybuik

Voetbalfeest

Damian mocht elf kaarsjes uitblazen. Hij vierde zijn verjaardag in Hamburg, met familie en vrienden. Op Instagram deelde Sylvie een foto, waarop te zien is dat ze flink heeft uitgepakt voor de verjaardag van haar zoon. Het hele huis was versierd met ballonnen, slingers en ook stond er een grote taart op tafel. Op de taart prijkt het nummer 23, wat het favoriete rugnummer van Sylvie’s ex en Damiáns vader Rafael van der Vaart is.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders