Twaalf jaar geleden kreeg Sylvie Meis vreselijk nieuws te horen: ze had borstkanker. Het was de moeilijkste tijd in haar leven, vertelt ze in een openhartige video.

'Ik word er een beetje emotioneel van als ik erover spreek,' begint Sylvie de persoonlijke video die ze deelt op haar YouTube-kanaal. De diva praat vrijwel nooit over privékwesties, daarom is het bijzonder dat ze zo openhartig is. 'Het was de moeilijkste tijd in mijn leven.' Sylvie had dagen dat ze nergens zin in had en haar bed niet uit kwam. Dat was vooral wanneer ze een heel slechte nacht achter de rug had. 'Ik moest dan vijftig keer overgeven.'

Make-up als hulpmiddel

Op dagen dat ze wel energie had, maakte ze er het beste van. Ze deed dan make-up op, wat in die tijd een goed hulpmiddel was om zich beter te voelen. Dat wil Sylvie ook meegeven aan vrouwen die nu iets soortgelijks doormaken. 'Doe iets op dat eruit knalt, dat geeft je een geweldig gevoel,' adviseert de diva. Ze doelt op een opvallende lipkleur of vrolijke oogschaduw.

Mindset

In de moeilijkste periode uit haar leven is Sylvie positief gebleven. Ze is ervan overtuigd dat die mindset heeft geholpen om de ziekte te doorstaan. 'Als ik een positieve instelling heb dan kan ik alles overwinnen wat er in mijn leven op mijn pad komt,' aldus Sylvie.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | Bron: RTL Boulevard

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.