Sylvie (42) stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met haar grote liefde Niclas (42). Hoewel het voor la Meis de tweede keer was dat ze het jawoord gaf, staat deze bruiloft toch echt met stip op nummer een.

Dat laat Sylvie weten bij een nieuw kiekje van haar bruiloft op Instagram. 'Of all the big life events we've celebrated over the years, this day tops the list. Thanks for always having my back @pollysblackdress ♥️', schrijft ze.

Weggegeven door zoon

Sylvie en Niclas gaven elkaar zaterdag het jawoord. Het stel is getrouwd in het luxe vijfsterrenhotel Villa Cora, aan de rand van Florence. De feestelijkheden begonnen afgelopen donderdag maar op zaterdag liep Meis daadwerkelijk naar het altaar. Daar werd ze weggegeven door haar zoon Damián. Helaas moest de presentatrice haar ouders missen aangezien het te gevaarlijk was voor haar vader om naar Italië af te reizen.

Uitgestelde bruiloft

Samen met zo'n zeventig gasten vieren Sylvie en Niclas dit weekend de liefde. Het stel zou eigenlijk in mei al trouwen, maar die bruiloft werd vanwege het coronavirus uitgesteld. De 42-jarige Meis, die eerder getrouwd was met Rafael van der Vaart, droeg een jurk van het Israëlische modelabel Galia Lahav. 'De jurk zal velen verrassen', zei ze hier eerder al over. De kosten voor haar bruidsjurk bedroegen zo'n 28.000 euro.

Article continues after the ad

Voorbereidingen

Een paar dagen voor het grote spektakel liet Sylvie weten dat ze helemaal klaar was voor de grote dag. 'Nog nooit zo klaar geweest om JA te zeggen', schreef ze op Instagram. 'Post pas weer na het weekend. Wil in het moment zijn als ik mijn grote liefde trouw en van elke seconde genieten en absorberen', zegt de presentatrice, die tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart nog een televisieploeg toeliet.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.