Een jaar geleden sloot Sylvie Meis het jaar alleen af. Het nieuwe jaar begint ze echter allesbehalve eenzaam. De diva en haar nieuwe liefde Bart Willemsen hebben 2019 samen ingeluid.

Sylvie begon 2018, tegen alle verwachtingen in, alleen. Haar verloving met Charbel Aouad werd verbroken en ze reisde met de jaarwisseling alleen af naar Florida. Het contrast met dit jaar is des te groter. De diva vierde het nieuwe jaar met Bart in het zonnige Miami. Dat het dik aan is, bewijzen de vele foto's en video's van hun liefdestripje. 

Article continues after the ad

Nuchtere man

Sylvie en Bart leerden elkaar kennen op de set van Misfit, waar zij een rolletje in heeft en hij als producent werkt. Dat hij weet hoe het er in de filmwereld aan toegaat, is volgens de diva heel prettig. 'Ik vind het fijn dat hij bekend is met mijn werk, ik hoef hem niets uit te leggen,' vertelt ze aan Bunte. Dat Sylvie zo bekend is en ze daardoor altijd gevolgd worden, is ook geen probleem voor Bart. 'Hij is daar heel snel aan gewend geraakt. Bart is heel nuchter en kan daar goed mee omgaan.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders