Sylvie Meis is zielsgelukkig met haar 'gewone' Bart, maar liep gisteren toch een blauwtje. De presentatrice ging namelijk voor een prachtige jurk in deze kleur. Wat een plaatje!

Of ze zich zo op heeft gedoft voor haar vriend of voor een evenement, is niet helemaal duidelijk. Wel nam Meis haar Bart afgelopen week voor het eerst mee op de rode loper. Het verliefde stelletje bezocht samen de première van de film Misfit. De presentatrice heeft een hoofdrol gekregen in de Duitse verfilming van de origineel Nederlandse film.

Article continues after the ad

'Gewone' man

De vonk tussen Sylvie en filmproducer Bart sprong vorig jaar oktober over toen ze elkaar leerden kennen op de set van de Duitse versie van de rolprent Misfit, waarin Sylvie een rol speelt. En het lijkt erop dat Sylvie bij Bart iets gevonden heeft dat exen als Samuel Deutsch, Manuel Campos Guallar, Charbel Aouad en Guillaume Zarka haar niet konden geven. Misschien is het dat Bart een nuchtere, serieuze en ‘gewone’ man is – geen feestvierende jetsetfiguur zoals haar exen bijna allen stuk voor stuk bleken te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders