Het is aftellen geblazen voor Sylvie Meis (42). Nog maar heel even en dan zal ze in het huwelijksbootje stappen het maar grote liefde Niclas Castello. Om alvast te oefenen, trok de showbizzdiva verschillende trouwjurken uit de kast. 

Sylvie laat weten bij het prachtige plaatje: 'Aftellen voor de bruiloft. Voor de bruidsshoot kon ik spelen met alle verschillende stijlen voor mijn trouwdag over twee weken.'

Sylvie treedt deze maand in het huwelijksbootje, maar kon eerder nog niet rustig achteroverleunen. Haar échte ceremoniejurk was namelijk nog niet binnen. Wel heeft ze al iemand gevonden die haar weggeeft op het huwelijk: haar zoon Damián.

Emotioneel

'Damián gaat me begeleiden naar de plek waar de ceremonie gaat plaatsvinden en brengt me naar Niclas toe. Dat wordt natuurlijk heel spannend. Dat is toch wel heel emotioneel en daar verheug ik me heel erg op', vertelt de 42-jarige presentatrice aan Shownieuws.

Article continues after the ad

Florence

Eigenlijk zouden Sylvie en Niclas al in mei trouwen, maar die bruiloft werd vanwege het coronavirus uitgesteld. De bruiloft vindt plaats in Florence en duurt in totaal vier dagen.

Bron: Nu.nl | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.