Dat Sylvie Meis en haar 'Doctor Love' Sander Klieverik een vurige romance beleven, heeft gevolgen gekregen voor de bewegingsvrijheid van haar nieuwe schoonouders: die mogen - weliswaar stralend van trots - niets zeggen over de liefdesrelatie van zoonlief! Maar tegenover Story licht het Twentse echtpaar tóch een tipje van de sluier op...

Na een huwelijk met Rafael van der Vaart en affaires met, onder anderen, een piloot, diverse zakenlui, een danser, een nachtclubeigenaar en een Spaanse graaf, plus een verloving met topverkoper Charbel Aouad uit Dubai, lijkt Sylvie Meis (39) in dokter Sander Klieverik (32) op de valreep van de veertig kaarsjes tóch nog de ware liefde gevonden te hebben!  Als Story een bezoek brengt aan de ouders van Sander, die in een rijtjeshuis in Denekamp wonen waar ze ons weekblad op sympathieke wijze te woord staan, wordt echter duidelijk wat de invloed van hun schoondochter op hun bestaan nu al is. ‘Wij doen geen uitspraken over Sander en Sylvie,’ zegt Harry Klieverik (63), met een brede glimlach. ‘Nee, ik ga óók niet zeggen of mijn vrouw Annette en ik, of onze andere twee kinderen, Sylvie al ontmoet hebben. We hebben veel over Sander en Sylvie uit de media vernomen. Daar moesten we best om lachen, want wij zijn dat soort dingen helemaal niet gewend. Maar we hebben met elkaar afgesproken dat we geen uitspraken doen over Sander en Sylvie. Daarmee zeg ik toch genoeg?’ aldus Sylvie’s stralende schoonvader, die de relatie daarmee een zekere serieusheid geeft. 

Lees het hele artikel in Story editie 12. Nu in de winkel. Nu al lezen? Via Blendle is dit artikel meteen beschikbaar

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Wesley Sneijder nam onlangs afscheid van het Nederlands elftal. Maar het lijkt erop dat hij samen met Yolanthe óók afscheid neemt van zijn vaderland. Blijven de twee in Qatar of lonkt er een andere exotische plek? 

Sinds de verhuizing naar Qatar is Yolanthe Sneijder vaker in Nederland te vinden dan thuis bij haar Wesley. Maar dat heeft een reden, zo vertelt Yolanthe aan Story. ‘De afgelopen tijd ben ik vooral heel vaak in Nederland geweest voor werk. En dus niet daar.’ Daardoor doken geruchten op dat het niet meer zou boteren tussen de echte-lieden. Klinkklare onzin, volgens Yolanthe. ‘Het gaat hartstikke goed tussen Wes en mij!’ En dat straalde het stel ook uit toen Wesley onlangs in de Johan Cruijff ArenA afscheid nam van het Nederlands elftal en haar legioen. Als gezin namen Wesley, Yolanthe, (stief)zoon Jessey en zijn halfbroertje Xess Xava na afloop van Wesley’s laatste wedstrijd bij Oranje plaats op de middenstip. En ze straalden puur geluk uit. Volgens Yolanthe is haar werk dan ook de enige reden dat ze méér in Nederland vertoeft dan in Qatar, maar: ‘Als ik er ben, heb ik het naar mijn zin. We hebben het er goed, hoor.’ Op de vraag of hun toekomst in Nederland ligt, antwoordt Yolanthe: ‘Ik weet nog niet of wij ooit terugkomen naar Nederland. Dat hangt van Wesley af. Het kan ook zijn dat onze toekomst ergens anders ligt. Ik vind het moeilijk om dat nu te voorspellen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP