Een paar dagen nadat Sylvie Meis een foto op Instagram plaatste met de vriendin van haar zestienjarige zoon Damián, het Deense meisje Lærke Wiktoria Wendel, heeft ze zich opnieuw uitgelaten over haar 'schoondochter'.

In het Duitse programma One Promi ein Joker vertelde Sylvie 'het geweldig te vinden dat Damián een relatie heeft.'

Razend verliefd

Sylvie deelt Damián met haar ex-man Rafael van der Vaart, die samenwoont met zijn vriendin Estavana Polman in Denemarken met zijn zoon en hun dochter Jesslynn (5). Lærke zou het eerste meisje zijn op wie Damián razend verliefd is, iets wat zijn moeder alleen maar leuk vindt. 'Ik houd van de liefde en dat gun ik mijn zoon ook ontzettend. Zolang zij goed is voor mijn zoon, ben ik gelukkig.'

Denemarken 

Damián bracht onlangs een vakantie met moeder Sylvie door in Saint-Tropez. Nu hij in Denemarken woont, waar hij tevens zijn eerste contract als profvoetballer tekende bij Esbjerg fB, ziet hij zijn moeder een stuk minder dan voorheen toen hij nog bij haar in Hamburg woonde. Vanwege de kansen die hij bij Esbjerg fB kreeg, besloten Sylvie en Rafael twee jaar geleden dat Damián naar Denemarken zou verhuizen. 'Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel. We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken, het is echt een droom dat het zo goed gaat. Dat is voor een kind ook een fijn gevoel,' aldus Sylvie destijds.

Article continues after the ad
Bron: ANP | Beeld: Brunopress

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.