Het is een emotionele tijd voor Sylvie Meis. Waar ze bij 'gewoon' Bart dacht echt de ware te hebben gevonden - ze stelde hem zelfs voor aan haar zoon Damián - is ook deze relatie alweer verleden tijd. 

'We hebben een heerlijke tijd gehad samen, maar sinds een paar weken is onze relatie voorbij,' onthulde ze aan het Duitse tijdschrift Bunte. De relatie heeft een half jaar geduurd. De geruchtenmolen draaide al een tijdje op volle toeren. De roddels werden al helemaal hardnekkig toen Sylvie haar verjaardag vierde zonder Bart aan haar zijde. Ze zou zelfs de reservering voor vier personen op het laatste moment hebben gewijzigd naar drie personen. Dit werd bevestigd door een Instagramfoto die Sylvie van het etentje plaatste. Ze dineerde met haar broer en zwager.

Article continues after the ad

Zich bloot geven

Toch lijkt Sylvie niet lang te treuren om haar Bart. De presentatrice deelt een vrolijk kiekje op Instagram waarbij ze zichzelf volledig bloot geeft. Het blijkt een reclame voor haar nieuwe collectie, maar wat gaat er schuil achter haar glimlach? In ieder geval zal Sylvie ook niet met Bart de weg naar het altaar maken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders