Wie denkt dat Sylvie Meis voor een grootse bruiloft gaat met Niclas Castello, heeft het mis. Nee, deze keer wil de diva haar huwelijk klein en intiem houden. Alleen familie en naaste vrienden zijn welkom. Het jawoord zou in juni gegeven worden in het Italiaanse Florence, mits corona geen roet in het eten gooit.

Dat meldt het Duitse blad Bunte. De exacte locatie voor de bruiloft zou het glamoureuze hotel Villa Cora worden. Hoe ze dat weten? Nou, een aantal kamers zijn al geboekt voor La Meis en consorten. 

Article continues after the ad

Bijzonder land

Italië is een bijzonder land voor Sylvie en haar Niclas: ze leerden elkaar namelijk een jaar geleden kennen in Venetië. De vraag is wel óf het allemaal door kan gaan in deze roerige tijden. 

Jurk

En de jurk? Die heeft ze al uitgekozen. Meis: 'Het wordt een lichte jurk van het Israëlische couturelabel Galia Lahav. Die velen zal verrassen.' Sylvie is verloofd met kunstenaar Niclas Castello. De 41-jarige diva leerde haar eveneens 41-jarige geliefde in juni kennen op de bruiloft van een vriendin. In oktober werd duidelijk dat Sylvie en Niclas trouwplannen hebben toen de blondine met een enorme diamant aan haar ringvinger werd gespot.

Eerder huwelijk

De socialite was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. In 2017 verloofde Sylvie zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving.

Bron: De Telegraaf | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.