Sylvie Meis (42) heeft zaterdag het jawoord gegeven aan Niclas Castello (42.) Het stel is getrouwd in het luxe vijfsterrenhotel Villa Cora, aan de rand van Florence.

Sylvie Meis bruiloft

De feestelijkheden begonnen afgelopen donderdag maar op zaterdag liep Meis daadwerkelijk naar het altaar. Daar werd ze weggegeven door haar zoon Damián. Helaas moest de presentatrice haar ouders missen aangezien het te gevaarlijk was voor haar vader om naar Italië af te reizen.

De jurk

Samen met zo'n zeventig gasten vieren Sylvie en Niclas dit weekend de liefde. Het stel zou eigenlijk in mei al trouwen, maar die bruiloft werd vanwege het coronavirus uitgesteld. De 42-jarige Meis, die eerder getrouwd was met Rafael van der Vaart, droeg een jurk van het Israëlische modelabel Galia Lahav. "De jurk zal velen verrassen", zei ze hier eerder al over. De kosten voor haar bruidsjurk bedroegen zo'n 28.000 euro.

Article continues after the ad

Voorbereidingen

Een paar dagen voor het grote spektakel liet Sylvie weten dat ze helemaal klaar was voor de grote dag. 'Nog nooit zo klaar geweest om JA te zeggen', schreef ze op Instagram. 'Post pas weer na het weekend. Wil in het moment zijn als ik mijn grote liefde trouw en van elke seconde genieten en absorberen', zegt de presentatrice, die tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart nog een televisieploeg toeliet.

Bruidswandeling

Het koppel wilde vrijdag even een romantische 'bruidswandeling' maken, maar zou belaagd zijn door fotografen. Na slechts 100 meter zou het hele gevolg weer rechtsomkeert hebben moeten maken.

Enorme diamant

Het koppel leerde elkaar kennen op een bruiloft van vrienden in het voorjaar van 2019. Niet lang erna werden ze innig knuffelend in de zee bij Saint Tropez gespot. In het najaar vorig jaar maakten ze hun huwelijksplannen bekend, toen werd de blondine met een enorme diamant aan haar ringvinger gespot.

Moeite in de liefde

Sylvie was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. Hun zoon Damián zal de presentatrice naar het altaar begeleiden. Sinds de scheiding is het liefdesleven van Sylvie voor Nederlandse en Duitse roddelbladen vaak een dankbaar onderwerp. Ze was even samen met de Spaanse zakenman Manuel Campos Guallar, maar die prille relatie werd na een paar maanden verbroken. In 2017 verloofde La Meis zich met de steenrijke Charbel Aouad, alleen van trouwen is het niet gekomen. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving. In een interview aan het Duitse RTL liet ze toen weten moeite te hebben in de liefde. 'Ik heb regelmatig het gevoel dat het zwaar is en het niet meevalt om de juiste man in mijn leven te vinden.' Dat zou met Niclas nu wel zijn gelukt.

Bron: RTL Boulevard, Nu.nl | Beeld: ANP, Instagram  

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.