Presentatrice en model Sylvie Meis gaat een rol vertolken in de nieuwe Nederlandse speelfilm Elvy’s Wereld So Ibiza. In de zomerse komedie zijn verder rollen weggelegd voor Irene Moors, Buddy Vedder en YouTubers Rutger Vink, Djamila en Bibi. De hoofdrol in de film is voor de jonge actrice May Hollermann, die haar bioscoopdebuut maakt.

De opnames zijn deze week van start gegaan en hebben plaats in Nederland en op Ibiza, maakten producent Newbe en distributeur Splendid Films woensdag bekend tijdens het festival van Cannes.

Elvy’s Wereld So Ibiza, gebaseerd op het boek Elvy’s eigen wereld van Jill Schirnhofer, vertelt over een meisje dat alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen. Onderweg ontmoet zij een hoop bijzondere mensen, BN’ers en fashion influencers. De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof (Misfit).

De makers zullen fans van Elvy, Jill Schirnhofer en de diverse YouTubers die in de film te zien zijn, via een apart YouTube-kanaal op de hoogte houden van de opnames. Elvy’s Wereld So Ibiza draait vanaf 26 september in de Nederlandse en Belgische bioscopen.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

(ANP)