Wie denkt dat Sylvie Meis voor een grootse bruiloft gaat met Niclas Castello, heeft het mis. Nee, deze keer wil de diva haar huwelijk klein en intiem houden. Alleen familie en naaste vrienden zijn welkom.

Dat laat Sylvie weten aan het Duitse blad Gala. 'Het zullen en paar informele, ontspannen en emotionele dagen zijn, romantisch en intiem.' Wel wil ze graag de zon opzoeken voor haar grote dag, wist Story ook al eerder te melden.

Article continues after the ad

Trouwjurk

En de jurk? Die heeft ze al uitgekozen. Meis: 'Het wordt een lichte jurk van het Israëlische couturelabel Galia Lahav. Die velen zal verrassen.' Sylvie is verloofd met kunstenaar Niclas Castello. De 41-jarige diva leerde haar eveneens 41-jarige geliefde in juni kennen op de bruiloft van een vriendin. In oktober werd duidelijk dat Sylvie en Niclas trouwplannen hebben toen de blondine met een enorme diamant aan haar ringvinger werd gespot.

Eerder huwelijk

De socialite was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. In 2017 verloofde Sylvie zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving.

Bron: Shownieuws | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.