Van een bruiloft komt het voorlopig niet tussen Sylvie Meis (41) en haar verloofde Niclas Castello. De tortelduifjes zetten wél een andere belangrijke stap: ze gaan samenwonen.

Het stel is gespot met een makelaar, die ze rondleidde in een riante villa in een buitenwijk van Hamburg. De woning van 310 vierkante meter zou rond de 950.000 euro kosten. Het optrekje is in de buurt van het vliegveld van Hamburg, wat voor zowel Sylvie als Niclas erg handig is. Sylvie vliegt regelmatig naar zonnige vakantieoorden en haar thuisland, Niclas moet voor zijn werk vaak in de Verenigde Staten zijn.

Article continues after the ad

Geen bruiloft

Sylvie zou in juni met haar grote liefde Niclas Castello in het huwelijksbootje stappen. Toch gaat dit feest niet door. Ze verklaart aan het Duitse Bunte: 'Er spelen belangrijker dingen dan onze bruiloft. Natuurlijk is het triest en jammer dat we alle feestelijkheden ter gelegenheid van ons huwelijk moeten uitstellen.'

Uitstel, geen afstel

Sylvie vervolgt: 'Maar andere personen en ondernemingen worden momenteel harder getroffen dan wij. Daarom zullen we niet klagen, maar afwachten hoe deze hele coronasituatie zich ontwikkelt. Van week tot week bekijken we hoe het verder gaat.' Ondertussen blijven ze thuis, maken ze  er het beste van en hopen ze gezond te blijven. 'Uitstellen is niet afstellen. Des te mooier wordt het misschien wel, als we straks weer met onze familie en de mensen die ons lief zijn samen kunnen zijn...' Het liefdespaar hoopt nu in september elkaar het jawoord te kunnen geven.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.