Sylvie Meis (43) kon gisteren terugblikken op een bijzonder moment: de presentatrice stapte namelijk precies één jaar geleden in het huwelijksbootje. Om dat te vieren ging ze samen met Niclas romantisch dineren.

Maar natuurlijk niet in een restaurant. Voor La Meis was er op het strand speciaal een tafeltje voor enkel en alleen de tortelduifjes neergezet. Omringd door fakkels en kaarsen kunnen de twee diep in elkaars ogen staren.

Romantiek

En dat doet Sylvie ook, zo is te zien in de verschillende beelden die ze deelt in haar Instagram Stories. De romantiek spat van het scherm! Maar bij dit etentje bleef het niet: het koppel brengt hun jubileum door in een luxe hotel in Spanje.

Tekst gaat verder onder de video.

Article continues after the ad

Huwelijk

De twee ontmoetten elkaar in 2019 en trouwden vorig jaar september. Het huwelijk werd groots gevierd tijdens een vierdaags evenement in Toscane. Het plan was eerst om er een intieme plechtigheid van te maken, omdat Niclas niet zo houdt van de media-aandacht. Toch verschenen er uiteindelijk allerlei foto's online, want in de bosjes lagen blijkbaar paparazzi. 

Vreemdgaan

Toch staat het huwelijk van Sylvie en Niclas Castello staat volgens hardnekkige geruchten op losse schroeven. Volgens Duitse media zou Niclas namelijk zijn vreemdgegaan. Hij zou zijn gespot op een datingsite voor getrouwde mensen. Het Duitse magazine InTouch had zelfs beeldmateriaal in handen.

Geruchten

Van Sylvie’s kant zou de liefde verdwenen zijn. Beiden plaatsten geen foto’s meer van elkaar of van hen samen op social media. Sylvie zweeg. Totdat ze zich kennelijk toch geroepen voelde om op de geruchten te reageren. ‘Het gaat goed met mij en mijn echtgenoot,’ vertelde ze in een video die ze op haar Instagram plaatste. ‘We laten elkaar niet zien op Instagram, omdat we allebei verschillende carrières hebben en we die niet willen mixen. Want we willen onze liefde beschermen.’

24/7

Eerder vertelde ze al dat Niclas en zij hun tijd niet 24/7 samen doorbrengen. ‘Doordeweeks is hij vaak in zijn atelier, dat uren verwijderd ligt van Hamburg, en ik doe mijn werk hier.’ Om haar woorden kracht bij te zetten, toonde Sylvie al tijdens een vakantie in Saint-Tropez dat er niets aan de hand is tussen Niclas en haar. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.