De band tussen Sylvie (42) en haar ex Rafael van der Vaart (38) is beter dan ooit. Ook tussen de presentatrice Estavana Polman, de vriendin van de voormalig voetballer, is er alleen maar liefde. Iets waar Meis vroeger niet van had durven te dromen.

Sylvie noemt de band tussen iedereen dan ook alleen maar ontzettend fijn. Ze vertelt in een interview met Grazia'Dat we gewoon met elkaar een hapje of een drankje kunnen doen als we Damián ophalen, samen bij trainingen kunnen staan, lachen en babbelen en honderdduizend keer FaceTimen.' Daarnaast benadrukt Meis hoe blij ze is met het grote respect en de waardering tussen de twee vrouwen onderling. 

Niet durven dromen

En dat ze allemaal zo goed door één deur kunnen? Dat had Sylvie een paar jaar geleden nog niet durven dromen. Want hoewel Rafael en zij toen beleefd bleven en elkaar tolereerden, zit dat nu wel anders. 'Dat je oprecht blij kunt zijn dat je elkaar ziet, en blij bent voor het leven van de ander, is een enorme stap. Zoiets moet echt zijn, dat kun je niet faken. En daarvoor moeten de pijn en het verdriet de tijd hebben gehad om te helen, dat is bij ons gebeurd.'

Topsport

En ook vanuit Estavana is er alleen maar lof voor de voormalig partner van haar vriend. 'Ze is natuurlijk super lief. We hebben goed contact. Ze is laatst ook bij ons geweest', verklaarde ze eind vorig jaar aan Shownieuws. Sterker nog, Polman herkent wel dingen in de ex van Rafael. 'Elke tak is topsport. Wat zij doet is ook topsport. Altijd maar goed er uitzien en diëten...'

Article continues after the ad

Lof 

Ook Meis sprak eerder al vol lof over de vriendin van Van der Vaart. 'Ze is gewoon superlief, zoals het ook moet zijn. Liefdevol, en ook helpend. Ik ben er voor hem als hij vragen heeft over zijn huiswerk, maar Estavana spreekt heel goed Deens, dus zij kan hem op dat front dan weer supergoed helpen. Zo doen we allemaal ons ding. Het is fijn om te zien dat het zo harmonisch gaat. Dat is een blessing', aldus Sylvie.

Bron: Grazia | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.