Sylvie Meis zou graag een keer in een James Bond-film willen spelen. Dat heeft de 40-jarige presentatrice gezegd tegen het Duitse GALA.

"Mijn grootste droom is en blijft een Bondgirl spelen. Je moet groot dromen," aldus Sylvie. De presentatrice, die sinds kort weer te zien is op de Duitse televisie, wil graag haar acteercarrière weer oppakken. Zo is ze binnenkort te zien in de Duitse tienerfilm MISFIT.

Article continues after the ad

MISFIT

In het interview met GALA vertelt Sylvie over haar rol in de nieuwe film. Ze vertolkt de rol van de strenge conrector mevrouw Himmelmann. De film gaat over Julia, die na jarenlang in de Verenigde Staten te hebben gewoond weer terugkeert naar Duitsland. In Amerika was ze het populairste meisje van de klas, maar op haar nieuwe school is dat totaal anders. Ze is een buitenbeentje, ook wel een misfit genoemd. Tegen GALA vertelde Sylvie dat ze het erg moeilijk vond om in de huid van een personage te kruipen dat ver van haar af staat. Zo had de presentatrice zelfs last van plankenkoorts, hoewel ze regelmatig voor de camera verschijnt. "Normaal gesproken speel ik niet in films. Maar mijn carrière in Nederland begon als een actrice, dus ik heb daar wel wat ervaring mee," aldus Sylvie.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders