Sylvie Meis wil zelden iets kwijt over haar privéleven. Maar nu haar bruiloft met Niclas Castello in aantocht is, licht ze tóch een tipje van de sluier op over haar aanstaande man.

De diva was in gesprek met de dames van het Duitse YouTube-kanaal Lasst uns reden, Mädels!, waar ze vol liefde over haar Niclas sprak. 'Hij heeft mij echt veroverd, heel ouderwets', zegt ze blij. Sylvie doet ook uit de doeken waarom ze voor hem gevallen is. 'Het is een goede man. Hij is nuchter, heeft flair, is kosmopolitisch vanwege zijn werk. Succesvol, liefdevol... Alles wat ik nu van mijn manager niet mag zeggen omdat het privé is.'

Geen kus én geen flirt

De tortelduifjes werden aan elkaar gekoppeld door een gemeenschappelijke vriendin die in het huwelijksbootje stapte. De vriendin heeft Sylvie en Niclas naast elkaar gezet op de bruiloft en toen is de vonk direct overslagen. Op een kus moest hij echter nog even wachten. 'Ik zei: 'Nee, het gaat niet om ons. Echt niet.'' In de kerk tijdens de ceremonie heeft ze hem ook niet aangekeken. 'Achteraf vroeg hij waarom niet. Ik zei: 'We zijn in het huis van God. Dan ga ik toch niet met je flirten?'' 

Eerste date

Na de bruiloft hebben ze contact gehouden en niet veel later nam Niclas haar mee naar Parijs voor hun eerste date. 

Article continues after the ad

Vrijgezellenfeest

Vorige week vierde Sylvie haar vrijgezellenfeest. Met haar vier beste vriendinnen bracht ze een aantal dagen door in een spahotel niet ver van het Duitse Kiel.

Huwelijksplannen

Sylvie en Niclas maakten in oktober, toen ze elkaar nog maar een paar maanden kenden, hun huwelijksplannen bekend. De twee zullen elkaar volgende maand het jawoord geven, heeft Meis onthuld in het Duitse tijdschrift Gala. Eigenlijk zou het huwelijk al in mei plaatsvinden, maar Sylvie en Niclas moesten dat vanwege de coronacrisis verplaatsen. De locatie blijft wel hetzelfde. 'We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land', vertelt de 42-jarige presentatrice. 'Ik werd helemaal verliefd op de locatie, een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal zoals Versailles.' De bruiloft duurt maar liefst vier dagen.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.