Sylvie Meis (42) droeg verschillende jurken tijdens haar huwelijk. Maar wat doe je met al deze japonnen nu de grote dag achter de rug is? Daar heeft de showbizzdiva wel een idee voor.

In gesprek met Beau Monde verklaart Sylvie: 'Mijn couture ceremonie-dress wil ik, als we ooit een groter huis hebben, op zo'n mooie paspop hangen.' En de cocktailjurk? Die wil ze misschien wel een keer zwart verven. 

Goede doel

Maar niet alle jurken blijven in het bezit van la Meis. 'Ik denk erover om één jurk - die ik aanhad bij het diner - te doneren aan het goede doel', aldus Sylvie. 'De outfit die ik droeg bij het ontbijt, is een geleende jurk van de catwalk. Die gaat weer terug.'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

May the bouquet be tossed 💐 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The night before you and me became us 🌙♥️ 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We did it 💍 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Weggegeven door zoon

Sylvie en Niclas (wist je daar haar man eigenlijk helemaal niet zo heet?) gaven elkaar twee weken terug het jawoord. Het stel is getrouwd in het luxe vijfsterrenhotel Villa Cora, aan de rand van Florence. De feestelijkheden begonnen die donderdag, maar op zaterdag liep Meis daadwerkelijk naar het altaar. Daar werd ze weggegeven door haar zoon Damián. Helaas moest de presentatrice haar ouders missen aangezien het te gevaarlijk was voor haar vader om naar Italië af te reizen.

Article continues after the ad

Uitgestelde bruiloft

Samen met zo'n zeventig gasten vieren Sylvie en Niclas dit weekend de liefde. Het stel zou eigenlijk in mei al trouwen, maar die bruiloft werd vanwege het coronavirus uitgesteld. De 42-jarige Meis, die eerder getrouwd was met Rafael van der Vaart, droeg een jurk van het Israëlische modelabel Galia Lahav. 'De jurk zal velen verrassen', zei ze hier eerder al over. De kosten voor haar bruidsjurk bedroegen zo'n 28.000 euro.

Voorbereidingen

Een paar dagen voor het grote spektakel liet Sylvie weten dat ze helemaal klaar was voor de grote dag. 'Nog nooit zo klaar geweest om JA te zeggen', schreef ze op Instagram. 'Post pas weer na het weekend. Wil in het moment zijn als ik mijn grote liefde trouw en van elke seconde genieten en absorberen', zegt de presentatrice, die tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart nog een televisieploeg toeliet.

Bron: Boulevard | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.