Sylvie Meis is helemaal in de wolken met haar kersverse verloofde Niclas, maar ze is niet klaar om nóg een volgende stap te zetten. De showbizzdiva onthult namelijk dat ze nog niet toe is aan samenwonen.

Dat laat ze weten aan de site Bunde. 'Hamburg is en blijft mijn huis', aldus Sylvie. Mocht Niclas dus toe zijn aan een eigen stekje zijn samen, dan moet dat in Duitsland. De kunstenaar woont en werkt momenteel namelijk nog in Miami.

Article continues after the ad

Stroomversnelling

Sylvie en Niclas ontmoetten elkaar begin juni op het huwelijk van een vriendin van de presentatrice, waar de vonk tussen de twee zou zijn overgeslagen. Slechts enkele maanden later is hun relatie al in een stroomversnelling geraakt. Eerder deden al geruchten de ronde over een verloving, toen Sylvie met een gigantische ring werd gezien.

Derde verloving

De socialite was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. In 2017 verloofde Sylvie zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.