Na een dagenlange droombruiloft laat Sylvie Meis voor het eerst iets van haar horen. De diva deelt ook de eerste trouwfoto's met haar kersverse echtgenoot Niclas Castello.

'We did it!', jubelt de pasgetrouwde Sylvie op Instagram. Ze deelt twee romantische foto's van de dag dat ze de Duitse kunstenaar het jawoord gaf. Ze introduceert haar en haar man als 'de Castello's'. Intussen wordt de diva overladen met gelukswensen uit binnen- en buitenland. 'Het was een fantastisch weekend! Zo blij dat we dit speciale moment met jou gevierd mogen hebben,' reageert een vriendin van Sylvie die tot het selecte groepje genodigden behoorde.

 

 

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de foto's

Weggegeven door zoon

Sylvie en Niclas gaven elkaar zaterdag het jawoord. Het stel is getrouwd in het luxe vijfsterrenhotel Villa Cora, aan de rand van Florence. De feestelijkheden begonnen afgelopen donderdag maar op zaterdag liep Meis daadwerkelijk naar het altaar. Daar werd ze weggegeven door haar zoon Damián. Helaas moest de presentatrice haar ouders missen aangezien het te gevaarlijk was voor haar vader om naar Italië af te reizen.

Uitgestelde bruiloft

Samen met zo'n zeventig gasten vieren Sylvie en Niclas dit weekend de liefde. Het stel zou eigenlijk in mei al trouwen, maar die bruiloft werd vanwege het coronavirus uitgesteld. De 42-jarige Meis, die eerder getrouwd was met Rafael van der Vaart, droeg een jurk van het Israëlische modelabel Galia Lahav. 'De jurk zal velen verrassen', zei ze hier eerder al over. De kosten voor haar bruidsjurk bedroegen zo'n 28.000 euro.

Voorbereidingen

Een paar dagen voor het grote spektakel liet Sylvie weten dat ze helemaal klaar was voor de grote dag. 'Nog nooit zo klaar geweest om JA te zeggen', schreef ze op Instagram. 'Post pas weer na het weekend. Wil in het moment zijn als ik mijn grote liefde trouw en van elke seconde genieten en absorberen', zegt de presentatrice, die tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart nog een televisieploeg toeliet.

Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.