Sylvie Meis heeft de liefde weer gevonden! Vorige week betrapte Story de 40-jarige diva met de 29-jarige producer Bart Willemsen, en nu bevestigt ze het nieuws. Sylvie en Bart zijn aan het daten!  

Klik

Story betrapte haar nieuwe liefde, de 29-jarige Nederlandse producer Bart Willemsen, bij haar thuis in Hamburg. De twee leerden elkaar kennen op de set van Misfit: een film over een meisje dat na een jarenlang verblijf in Amerika terugkeert naar Nederland. In 2017 was Misfit een groot succes in ons land en werd besloten een Duitse versie uit te brengen. Sylvie werd gevraagd om de rol te vertolken van de strenge conrector mevrouw Himmelmann. De opnames zijn begin oktober gestart. Bart was nauw betrokken bij de scènes die Sylvie moest spelen. ‘Het klikte meteen tussen Sylvie en Bart,’ vertelt een bron aan Story. ‘Ze waren de hele draaidag niet bij elkaar weg te slaan en wisselden al vrij snel telefoonnummers uit.’ Na een geslaagd eerste afspraakje volgden er nog meer dates in Amsterdam.

Article continues after the ad

Liefdesgeluk

Bart is de ex van musicalster Nikki van Ostaijen, heeft geen auto, reist het liefst per trein én heeft Sylvie’s hart veroverd. De diva kan het liefdesgeluk niet meer ontkennen, en bevestigt aan de Duitse krant Bild dat ze inderdaad samen is met Bart.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders