Sylvie Meis is woest over de beschuldigingen van Touriya Haoud en Sabia Engizek dat ze nooit kanker gehad zou hebben. In Story stort Sylvie haar hart uit... en biecht ze op nog een kindje te willen.

In alle jaren dat Sylvie Meis (40) in de schijnwerpers staat, werd er met een hoop modder naar haar gegooid. Niet eerder was de diva echter zó kwaad als nu. Woede die zich richt op haar voormalige hartsvriendinnen Touriya Haoud en Sabia Engizek. Niet om een wissewasje: Sabia suggereerde op de Duitse televisie dat Sylvie de kanker die haar in 2009 trof, zou hebben verzonnen, en Touriya stelde even later in een interview dat alles wat Sylvie doet, berekenend is. Sterker nog, volgens Touriya is Sylvie’s leven één grote farce! ‘Met geld kun je alles kopen. Het is walgelijk en haar leven is een leugen,’ beweerde Touriya. Beweringen die bij Sylvie begrijpelijkerwijs in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

Article continues after the ad

Niet verzonnen

‘Jij en ik kennen elkaar meer dan tien jaar,’ zegt Sylvie tegen de Story-verslaggever. ‘En jij weet ook dat ik nooit heel moeilijk over dingen doe. Meestal reageer ik niet eens als iemand iets naars over me zegt. Nu wel! En dat betekent dat het menens is. Dit accepteer ik niet!’ De bewering dat Sylvie’s ziekteproces verzonnen zou zijn, komt extra hard voor haar aan, juist omdat ze nog dagelijks wordt geconfronteerd met de gevolgen van die dramatische periode. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 39 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP