Eén van de best bekeken programma’s van dit moment is zonder twijfel ‘The Masked Singer’. En niet alleen in Nederland, maar ook in de VS, België en Duitsland draait de geruchtenmolen over wie er in de pakken zit momenteel op volle toeren. En in die laatste variant sprong deze week een wel héél opmerkelijke BN’er uit één van de pakken.

Sylvie’s masker

De pas getrouwde Sylvie Meis is zo’n vrouw van wie je denkt: neeee… die gaat echt nóóit meedoen aan iets als The Masked Singer. En tadaaa, toen zette Sylvie ineens haar alpaca-masker af in de Duitse versie van de show! Een onthulling die wij absoluut niet aan zagen komen.

Hints

De hints waar de drie juryleden – van wie alleen Bülent Ceylan het goed raadde – het mee moesten doen? Nou, achter de alpaca ging een influencer schuil, met een voorliefde voor mode en voor wie ‘de hele wereld een catwalk is’. Plus: ze heeft hele kleine voetjes, maat 36. Verder trekt ze sla en meloen slecht, maar gaat ze behoorlijk goed op hamburgers en ananas. Ze begint haar dagen met koffie, toast en een blik op haar telefoon. Het grootste nadeel voor de alpaca om mee te doen aan de show: ze verpest hiermee haar kapsel.

Stylish alpaca

Na de onthulling deed de in Duitsland beroemde Nederlandse uitgebreid haar verhaal over het avontuur. 'Het was zo leuk, zo mooi', reageerde de tv-ster na de onthulling. 'Ik wilde altijd al iemand anders zijn en waar kun je dat beter doen dan bij The Masked Singer?' Bekijk de onthulling en enkele optredens van Sylvie in haar pak – dat overigens iedere week veranderde – hieronder.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦙Tschakka Alpaka!! Guys!!!! this was a Wild Ride😂🥰😂@masked.singer.germany what an Adventure!! A big thank you to @masked.singer.germany @prosieben @endemolshinegermany for giving me the opportunity to bring life to this amazing Alpaka costume! Singing & dancing like no one is watching (well.. except for the millions of people in Germany in front of their TVs that is 🙄🤷🏼‍♀️😂😂🙈🙈) It was soooooo much FUN!!! Thank you for all the support for little crazy Alpaka & enjoy watching the rest of the season of The Masked Singer and see you all at the finals in a few weeks!! Lots of love🦙❤️ PhotoCred: ProSieben/Willi Weeber

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.